BIOSTEEL – partner pitného režimu

nts2019 biosteelKaždoročne sa snažíme zlepšovať servis pre pretekárov. Tento rok sme sa rozhodli vyskúšať niečo nové v oblasti pitného režimu. Spoločne s partnerom Biosteel.sk prinesieme na tohtoročnú stíhačku prémiový nápoj High Performance Sport Mix, tiež známy aj pod hashtagom #drinkthepink a tiež vhodný pre vegánov. Bude k dispozícii na Kráľovej holi, Priehybe, Čertovici, Kamennej chate a v Hiadeľskom sedle.

ŠPORTOVÝ NÁPOJ PRE ZVÝŠENIE VÝKONU

Elektrolytová a hydratačná zmes, ktorá poskytuje trvalú zdravú energiu a zároveň znižuje únavu bez použitia cukru alebo kofeínu. Bezlepkový, vegánsky nápoj vhodný pre diabetikov, určený pre konzumáciu pred aj počas tréningu.

Špeciálne navrhnutá formula:

  • Podporuje telesnú regeneráciu počas intenzívnej tréningovej záťaže, napomáha zotaveniu tela medzi zápasmi a cvičením.
  • Napomáha zotavenie svalov po fyzickej aktivite.
  • Znižuje svalovú aj psychickú únavu a dodáva energiu bez použitia akýchkoľvek umelých či škodlivých povzbudzujúcich prostriedkov.

Viac informácií o tomto nápoji nájdete na www.biosteel.sk.

BIOSTEEL

Výživové doplnky Biosteel, vyrábané od roku 2004 výhradne pre olympijských a iných vrcholových športovcov, sa v roku 2009 dostávajú na trh pre širokú verejnosť. Doplnky Biosteel dnes napĺňajú predstavy svetovo najúspešnejších športovcov. Biosteel, ktorý bol vyvinutý špeciálne pre jedincov podávajúcich vysoké výkony (s aktívnym životným štýlom), sa dnes môže pochváliť reputáciou najbezpečnejšieho a najzdravšieho produktu športovej výživy na severoamerickom trhu.