Okuliare OPTIMAL – sponzor NTS 2017

LINK optimal logo 1Už tradičným sponzorom Stíhačky je slovenská značka slnečných okuliarov Optimal. Pozrite si ich novú kolekciu, ktorá obsahuje aj okuliare s polarizačnými a fotochromatickými zorníkmi.

Nová kolekcia 2017

optimal-2017-skHlavnou myšlienkou tohtoročnej kolekcie sú vysoko funkčné polykarbonátové zorníky s ďalšími technológiami v nadčasových dizajnových rámoch.  Prvý krát v histórii Optimalu je nová hlavná kolekcia s polykarbonátovými polarizačnými zorníkmi, polykarbonátovými Revo modrými a červenými zorníkmi a polykarbonátovými fotochromatickými zorníkmi.
V krátkosti teda možno povedať, že každý model má extra technológiu zorníkov na základnom polykarbonáte pre ešte lepšie, ostrejšie a kontrastnejšie videnie.

To, že táto kolekcia vznikala opäť v súčinnosti so skúsenosťami Vás – našich zákazníkov a priateľov Optimalu, už zrejme nie je nutné až tak zdôrazňovať. Optimal je jednoducho od nás Slovákov pre vás Slovákov.

Keďže sme s Vami v pravidelnom a priamom kontakte, vieme aké tvary rámov Vám u nás chýbajú, aké druhy zorníkov očakávate, s akými situáciami súvisiacimi s ochranou zraku sa stretávate pri Vašej práci a pri trávení Vášho voľného času.

Pozrite sa teda, ako sa nám táto kolekcia podarila a my Vám jej modely budeme tiež pravidelne predstavovať na našej stránke na sociálnej sieti.

Pozrite sa na nové produkty v našom online obchode

Optimal

Produkty značky Optimal boli vytvorené pre spokojnosť zákazníkov s maximálnym dôrazom na kvalitu, bezpečnosť, funkčnosť a dizajn. Slnečné okuliare Optimal majú vzhľadom na použité materiály a najnovšie technológie celoročné využitie. Sú vhodné na bežné nosenie, k vode, na hory, pri športových aktivitách atď.

Okuliare Optimal si vďaka atraktívnemu dizajnu a najmä funkčnosti získavajú stále viac spokojných zákazníkov. Ich veľkou prednosťou je, že zákazník nemusí voliť medzi dizajnom a funkčnosťou. Vďaka svojim kvalitným vlastnostiam sa naozaj stanú okuliarmi na celý rok a konečný zákazník pri nich nie je obmedzený len na jeden typ športu alebo použitia. Sú dokonalou ochranou pre oči a nezáleží na tom, či práve hráte tenis, ste pri mori, na horách alebo riadite auto.

www.optimalsport.sk
http://www.facebook.com/OptimalOkuliare