MT AGENCY – partner NTS 2017

imagesPartnerom Nízkotatranskej stíhačky je aj v tomto roku MT AGENCY – spoľahlivý partner pre Váš event. 

Strečové stany MT Agency

Strečové stany fantázii medze nekladú

Máločo je štýlovejšie ako podujatie pod otvoreným nebom. Novinkou tohtoročnej sezóny sú juhoafrické strečové stany. „Každý z nich je jedinečný a nápaditý. Záleží len na vašej fantázii, ako bude vyzerať,“ hovorí Jozef Magát z MT Agency, ktorá originálne zastrešenie na Slovensko dováža.

Základom strečových stanov je pevná, ale nepremokavá elastická tkanina, ktorú možno akokoľvek tvarovať a ohýbať. Preto vyzerajú zakaždým inak a dajú sa prispôsobovať rôznym priestorom či povrchom. Sú elegantné a vzdušné, vhodné na firemný event, svadbu aj festival. „Jedinou ,nevýhodou‘ je, že ponúkajú nekonečné množstvo možností,“ s úsmevom dodáva šéf eventovej agentúry.

Kreatívne a bez prekážok

Stany je možné uzatvárať pomocou strešnej plachty alebo bočných stien, ale aj prichytiť o existujúcu stavbu či iný stan. Môžu stáť aj tam, kde by párty stany alebo iné zastrešenie s pevnou konštrukciou neobstáli. „Strečové stany nepoznajú prekážky,“ myslí si Peter Torma, event manažér.

Ako opora strečovej látky poslúžia prírodné materiály, drevo alebo bambus, ale aj industriálne hliníkové tyče. Štýlu podujatia sa strečové zastrešenia prispôsobia rovnako ako počasiu. Rozprestreté ochránia pred slnkom aj dažďom, s bočnými stenami zase pred vetrom. V chladnejšom počasí sa dajú vykúriť podobne ako klasické párty stany. So širokou paletou príslušenstva vyhovejú naozaj každému, koho tento typ zastrešenia osloví.

Nekonečne flexibilné

Strečové stany sú k dispozícii v rôznych tvaroch, veľkostiach a farebných vyhotoveniach. S ľubovoľnou potlačou alebo logom sa stávajú silným vizuálnym marketingovým nástrojom. Takýto druh prezentácie využívajú napríklad značky ako Pepsi, Bacardi a Heineken. Obrandované stany sa uplatnia v korporátnych aj public eventoch, v dočasných či permanentných zastrešeniach. Jeden takýto stan dokáže zastrešiť od 10 do 1 000 štvorcových metrov.

„Vďaka dômyselnému systému vieme tieto strečové stany pripojiť aj ku klasickým párty stanom, ktoré máme na sklade,“ vysvetľuje Peter Torma. „Môžeme ich tak kombinovať napríklad s priehľadnými, priesvitnými alebo zatemnenými stanmi rôznych typov a rozmerov.“

(Ne)štandardná kvalita

Tak ako ostatné typy zastrešenia v ponuke MT Agency, aj značka Freeform je synonymom vysokej kvality a bezpečnosti. Celý výrobný proces spĺňa najprísnejšie medzinárodné normy ISO 9001 a medzinárodné bezpečnostné štandardy. Tkanina, z ktorej sú stany vyrobené, je 100-percentne vodovzdorná aj ohňovzdorná. Navyše má antibakteriálnu a UV ochranu.

Hoci juhoafrická firma Freeform dodáva svoje produkty do 35 krajín sveta, u nás majú premiéru. Novinka na slovenskom trhu si však už našla svojich záujemcov. „Prvé objednávky sme dostali v čase, keď sa k nám stany ešte len plavili z Kapského Mesta,“ dodáva Jozef Magát. „Stretávame sa s veľmi pozitívnymi reakciami a klienti, ktorí ich vyskúšali, boli nadšení.“

Viac na: www.mtagency.sk