Ceny pre víťazov – tričká Devold Running

logo_devold_vlajkaCeny pre víťazov NTS103 poskytne Devold, nórsky výrobca vlneného oblečenia. Na slovenskom a českom trhu je zastúpená výhradným distribútorom – spoločnosťou North Trappers. Víťazi sa môžu tešiť na ľahké merino tričká z kolekcie Devold Running.

História značky Devold začala v roku 1853, kedy Ole Andreas Devold založil textilnú továreň v Alesunde. Jeho prvými výrobkami boli pletené čapice a rukavice. Postupne sa sortiment rozšíril o ponožky, pletené svetre, vlnené prádlo a pracovné odevy.

V súčasnosti firma Devold ponúka spodné prádlo od ultra tenkej kolekcie Breeze, vhodnej pre teplejšie mesiace a viac potivé aktivity, až po kolekciu Expedition, vhodnú pre do veľmi chladných podmienok. V kolekcii nájdete vhodné prádlo pre akúkoľvek činnosť, taktiež vlnené svetre s vynikajúcimi tepelne izolačnými vlastnosťami. Medzi doplnkami nájdete širokou ponuku čapíc, rukavíc, multifunkčné šály a ponožky pre viacero použití.

Vysoká kvalita materiálu, starostlivé spracovanie, perfektne padnúci strih, unikátne nové produkty, to všetko sú prednosti výrobkov, ktoré Devold ponúka už dlhé roky. Či už vyrazíte na niekoľkomesačnú expedíciu, lyžiarsky výlet alebo krátku prechádzku, v kolekcii Devold vždy nájdete výrobok vhodný presne pre Vás.

Sortiment značky Devold si môžete zakúpiť zakúpiť: http://norskamoda.cz/prodejny/nase-prodejny/