Cieľ na Donovaloch zaisťuje DAMi´sport

nts2018 fb partneri DAMIPartnerom, ktorý každoročne podporuje podujatie Nízkotatranská stíhačka, je DAMI’sport Donovaly. Už od roku 2011 nám poskytuje kvalitné cieľové zázemie, kde vítame pretekárov dobiehajúcich posledné metre. DAMi´sport na Donovaloch v sebe ukrýva reštauráciu, bar, ubytovanie, športový obchod, požičovňu lyžiarskej a snowboardovej výstroje a požičovňu horských bicyklov. Požičať si môžete aj e-biky značky Bergamont vo veľkostiach S, M, L, XL s obvodom kolies 27,5 cm a 29 cm. Rovnako aj detskú sedačku či cyklovozík.

DAMi’sport Bar, Coffee & Restaurant

Štýlovo zariadená reštaurácia, v ktorej z každej strany dýcha športový duch s kapacitou 50 miest, ponúka výbornú a kvalitne pripravenú kávu, zaujímavé driny, dobré vínko, či jednoducho chutné a nielen typicky slovenské jedlo.

To všetko si môžete vychutnať buď v bare s krbom, alebo na zastrešenej terase s výhľadom na okolité svahy a vrchy.

Vonkajšia terasa s nádherným výhľadom ponúka sedenie pre cca 60 – 80 ľudí, pre deti na hranie detský domček, preliezky a hojdačky. Deti určite zaujme útulný detský kútik.

web-restaurant3

Penzión DAMI’sport

Penzión DAMI’sport ponúka pohodlné a komfortné ubytovanie v piatich štvorlôžkových apartmánoch, každý z nich s výhľadom na iný kút Donovál.

Ubytovacia časť pozostáva  z apartmánových jednotiek mezonetového typu, s celkovou kapacitou 20 pevných lôžok a 7 prístelkov.