Galfy.sk – sponzor NTS 2018

Galfy.sk - sponzor 3. miesta NTS2018Zaži hory s nami. E-shop GALFY.SK ako tatranský špecialista na outdoor a skialp nesmie chýbať pri tak zaujímavom a náročnom ultra trail preteku, ako je Nízkotatranská stíhačka. E-shop GALFY.SK a sieť tatranských športových obchodov Intersport Galfy pod vedením Róberta Gálfyho, ako bývalého úspešného skialpinistického pretekára, vie, čo znamená súťažiť.

Základná myšlienka značky Galfy je ponúknuť nadšencom horských športov kvalitné oblečenie a výstroj, so zameraním na vysokú funkčnosť a skvelé vlastnosti. Sme tatranskí špecialisti s dlhoročnou tradíciou a stojíme si za tým, čo ponúkame. Sami sme športovci a vieme oceniť kvalitné produkty. Naše domáce ihrisko sú Vysoké Tatry a okolie. V lete sa zameriavame na outdoor, turistiku, horolezectvo a beh, zatiaľ čo v zime u nás dominujú zimné športy, a to hlavne skialpinizmus a lyžovanie. Ponúkame odborné poradenstvo, individuálny prístup a špecializované značky. Tie sú vyhľadávané profesionálnymi i hobby športovcami pre svoju maximálnu funkčnosť a kvalitu. Okrem iných výrobcov zastrešujeme značky ako Colmar, Dynastar, Lange, či CMP Campagnolo.

 Ani nás neopúšťa pretekársky duch. V zime každoročne organizujeme pre nadšencov pretekárskeho skialpinizmu a behu nočné preteky Vertical Grand Tour. Preto dobre vieme, aká náročná je organizácia pretekov a aká nákazlivá je súťaživá atmosféra.

 Ži s nami horami. Všetko, čo potrebujete na horské športy, nájdete na: GALFY.SK

Tričko Galfy.sk