DEVOLD – sponzor NTS 2015

Devold NEWSponzorom Nízkotatranskej stíhačky 2015 je nórska značka DEVOLD ktorá je zastúpená na slovenskom a českom trhu výhradným distribútorom – North Trappers.

História značky Devold začala v roku 1853, kedy Ole Andreas Devold založil textilnú továreň v Alesunde. Jeho prvými výrobkami boli pletené čapice a rukavice. Postupne sa sortiment rozšíril o ponožky, pletené svetre, vlnené prádlo a pracovné odevy.

Počas viac ako 150 rokov sa dopyt zákazníkov na komfort a kvalitu tovaru zmenil. Aby Devold splnil pôvodné aj nové požiadavky, odviedol veľa práce vo vývoji a technológii výroby. Dnes je značka Devold známa tradičnými vlnenými odevmi, ktoré sú mäkké a skvelo sa nosia.

V súčasnosti firma Devold ponúka spodné prádlo od ultra tenkej kolekcie Breeze, vhodnej pre teplejšie mesiace a viac potivé aktivity, až po kolekciu Expedition, vhodnú pre do veľmi chladných podmienok. V kolekcii nájdete vhodné prádlo pre akúkoľvek činnosť, taktiež vlnené svetre s vynikajúcimi tepelne izolačnými vlastnosťami. Medzi doplnkami nájdete širokou ponuku čapíc, rukavíc, multifunkčné šály a ponožky pre viacero použití.

Vysoká kvalita materiálu, starostlivé spracovanie, perfektne padnúci strih, unikátne nové produkty, to všetko sú prednosti výrobkov, ktoré Devold ponúka už dlhé roky. Či už vyrazíte na niekoľkomesačnú expedíciu, lyžiarsky výlet alebo krátku prechádzku, v kolekcii Devold vždy nájdete výrobok vhodný presne pre Vás.

Sortiment značky Devold si môžete zakúpiť zakúpiť: http://norskamoda.cz/prodejny/nase-prodejny/