Buff na Nízkotatranskej stíhačke 2016

buff logoSponzorom podujatia Nízkotatranská stíhačka 2016 je Buff®, svetoznáma značka originálnych multifunkčných šatiek, ktorá je zastupovaná na slovenskom a českom trhu výhradným distribútorom – spoločnosťou STG Elcon.

Značka Buff® bola založená v Španielsku v roku 1992 a je výrobcom vôbec prvých multifunkčných šatiek bez švov v tvare tubusu. Spoločnosť začala s exportom do ďalších zemí Európy v roku 1995. V súčasnosti sa produkty značky Buff® predávajú vo viac ako 40 krajinách sveta na všetkých kontinentoch.

Kvalita, rôznosť designu a spokojnosť zákazníkov bola výzvou pre rozšírenie sortimentu značky Buff® o nové produkty (Polar Buff®, Reflective Buff®, National Geographic Buff®, Junior Buff®, Baby Buff®, Visor Buff®, Combi Buff®, Cap Buff®, Hoodie Buff®, Balaclava Buff®, Neckwarmer Buff® a mnohé iné). Pravidelná inovácia značky Buff® sa prejavuje v každoročne obnovovaných designoch, ale aj v nových produktoch.

Šatky Buff® sú vyrobené z polyesterového vlákna, ktoré ich predurčuje na využitie pri rôznych športových aktivitách, ale aj na bežné nosenie.

Multifunkčná šatka Buff® je vďaka polyesterovému mikrovláknu odolná proti vetru, priedušná, rýchlo schnúca, jemná a ľahká. Buff® se dá nosiť ako: čelenka, čapice, kukla, šatka na krk, potítko, maska, pirát… Využijú ju predovšetkým: turisti, bežci, tenisti, lyžiari, snowboardisti, skialpinisti a iní.

Vďaka jemnej štruktúre je mimoriadne vhodná pod prilbou pre cyklistov, motoristov, horolezcov a to, že rýchlo schne, ocenia aj vyznávači vodných športov. Nápadité vzory predurčujú Buff® na to, aby ste  ho nosili aj vo všedné dni, len pre radosť a pohodu.

Široký sortiment produktov značky Buff® si môžete zakúpiť na webovej stránke autorizovaného distribútora zn. Buff® pre Slovensko a ČR: http://www.buff.sk/ .

BUFF®_Sports_Logo_farebne

1598677_1129164920430647_2672766990173713073_o